Gyógyító meditációk

 

 Segítségül néhány egyszerű technikai tanács kezdőknek

Kérlek ne görcsölj, meditálni bárhol lehet, ahol nincs zaj, ahol egyedül tudsz maradni néhány percre. Egy kis idő után rutinossá válsz, semmi nem zavarhat.

Belső világodhoz az utat sokkal könnyebb megtalálni, mint azt gondolnád. A legfontosabb útmutatást meditáció közben is a belső vezetésed adja ugyanúgy, ahogy életed más területein is.

Tedd azt, ami természetes módon jön, ne erőltess magadra kényelmetlen testhelyzetet, semmit, ami zavarhat.

Keress egy csöndes helyet, ahol egyedül lehetsz. Ez a hely lehet a hálószobád, a fürdőszoba, a kerted, egy park, vagy éppen az autód.

Helyezkedj el kényelmesen. Ülj, vagy feküdj úgy, ahogyan alegjobban érzed magad. Talán az egyetlen szabály az, hogy nyitottságodat testeddel is fejezed ki. Például próbálj felvenni egy olyan testhelyzetet, mintha egy számodra kedves ember ölelésére várnál.

Húnyd be a szemedet.

Végy két-három nagyon mély lélegzetet. Szívd be a levegőt a szádon és fújd ki az orrodon. Amint belélegezted a levegőt, tartsd benn pár másodpercig, majd fújd ki teljesen. Ez is ellazít, segíti az elengedést és a befogadást.

Meditáció közben alacsonyabb rendű éned, az EGO-d megpróbálhat megzavarni téged. Azért teszi mindezt, mert fél, hogy figyelmedet elfordítod a testedtől. Fél, hogy magára marad. 

Ha békés vagy és nem félsz, akkor az EGO-d minden hatalmát elveszíti. Megszűnik a félelem és a harc az ő tápláléka, abból él, attól növekszik, míg végül teljesen átveszi az irányítást. Persze csak akkor, ha hagyod.

Épp ezért rögtön anyagias gondolatokkal, számlákkal,konfliktusaiddal, különböző testi tünetekkel, ( viszketés, zsibbadás) kezd majd bombázni. Fontos, hogy ne harcolj vele és ne légy dühös.

Ha tehát meditáció közben félelemmel telt gondolataid támadnak, egyszerűen csak vedd észre, és engedd el azokat.

Képzeletedben burkold be fénnyel és hagyd, hogy eltávolodjanak, eltűnjenek tőled. Ki is fújhatod a gyötrő gondolatot, és helyébe szeretetet és igazi erőt lélegezhetsz be.

Csak egyszerűen hagyd magad álmodni és engedd, hogy szép álmaid legyenek. Csak koncentrálj a fényre, ami láthatatlanul is mindig körülvesz. A fényre és a színekre.

Tehát hunyd be a külső szemed és nyisd ki a belsőt. Én nagyon kíváncsi lennék a helyedben, hiszen odabent minden kérdésre meg van a válasz.

A Te kérdéseidre - a Te válaszaid.

A felvételeket szabadon másolhatod, ha tovább adod, kérlek hivatkozz a forrásra.

 Új év új energiák

Egy új év lehet egy új kezdet az életedvben, ez a meditáció segít elengedni mindazt a félelmet, ami ebben gátolhat, és megerősít, erőt ad új terveid megvalósításához.

Minden nap halgasd meg egyszer.


Ébredés

Reggel mielőtt elkezded a napot halgasd meg és töltődj fel, segít bízni a hétköznapokban, segít elfogadni a nehézségeket.


Belső gyermek

Segíti, erősíti belső gyermeked. Csak akkor tudsz igazán felnőttként viselkedni, feleősséget válalni, jó döntéseket hozni, ha belső gyermeked egészséges.


Ezt a meditációt azoknak a nőknek, férfiaknak ajánlom, akik művi vagy természetes módon elvesztettek egy magzatot.

Az elvesztett gyermek