Előző életek, reinkarnáció, utazás a múltba

 Az ember legnagyobb félelme a halál.

Minél inkább távol tartjuk magunkat földi életünk végességének elfogadásától,annál nagyobb teherként nehezedik az rá mindennapjainkra! 

Földi életünk véges, de a szellem hallhatatlan és egy ponton minden össze ér. 

Gondold át és engedd magadhoz közel ezeket a gondolatokat, mert így számodra is színesebbébbé, határtalanabbá válhat a világ.

 

Ha elhiszed, hogy az emberi szem számára láthatatlan formában is részesei vagyunk gyönyörű, hatalmas univerzumunknak, akkor megszűnnek az öt érzékszerv korlátai, a lét bizonytalanságai, megszületik egy új, egy másfajta bizonyosság. 

Így szemlélve az idő fogalma is megváltozik, az igazi élet nem csak egy emberöltőben mérhető. Hihetővé válik, hogy a lélek utazik élet és halál - halál és élet között.. Ez a reinkarnáció. 

Az önismerethez hozzá tartozik a lélek titkainak megismerése is. 

Aki igazán ismeri saját személyiségét, az könnyebben eligazodik az életben, könnyebben alakíthat ki magában és maga körül harmóniát. 

A válaszok keresése közben gyakran kinyílik egy kapu és kiderül, hogy a titok a lélek valamelyik előző életébe vezet. Egy másik, korábbi inkarnációba. 

Nagyon sok színes történettel találkoztam már, de a lényeg mindig a történetek mögött megbújóérzések ésismétlődések. Örökös körforgás, csak a szerepek változnak. Lehetsz  áldozat vagy elkövető, vagy választhatod a szeretetet amiben feloldódik minden. 

Az előző életben  megjelenő képek között keressük, az érzést. Mi  volt az a félelem, fájdalom, harag, keserűség, ami hatással van a mára a mostra. 

Ahogyan a gének testi tulajdonságainkat kódolva rögzítik, ugyanúgy a lélek lenyomatként őrzi a korábbi életek a korábbi inkarnációk személyiségének feldolgozatlan emlékeit. 

Ez a sablon, amit útravalóul kapunk jelen életünkhöz. 

Gyakran találkozunk hétköznapjainkban megmagyarázhatatlan  dolgokkal. 

Kapcsolatba kerülsz egy ismeretlen emberrel és percek alatt olyan vonzalom alakul ki köztetek mintha már nagyon régen ismernétek egymást.

Biztos veled is megtötént már! 

Máskor pedig előfordul, hogy valakit érthetetlen módon ellenszenvesnek találsz. 

Előző életeink társai újra és újra leszületnek mellénk, más és más formában. Például egyszer szüleinkként máskor gyermekünkként élnek együtt velünk. 

Az is érdekes, hogy megszületésünk gyakran tükörképe korábbi életeinkben elszenvedett halálunknak. 

Talán ez magyarázat lehet egy egy sors alakulására. Ha szétnézel magad körül, felfedezheted, hogy az egyik embernek simán, gördülékenyen megy minden, a másiknak pedig látszólag minden ok nélkül csupa buktató, szenvedés az élete. 

A különféle fóbiák, irracionális félelmek sok esetben korábbi életekkel, korábbi inkarnációkkal lehetnek összefüggésben. 

Az reinkarnációs terápia segít személyiséged egy egy szeletkéjének megismerésében. 

Mégis jó szívvel azt ajánlom minden érdeklődőnek, hogy a kutakodást belső világában jelen életével, belső gyermeke megismerésével kezdje. 

Ha ott sikerül rendet rakni, akkor érdemes tovább lépni az előző életekhez. 

Elindulhatunk egy gyönyörű, színes utazásra, ahová elkísérnek bennünket az angyalok. Közben útba ejtjük a szívek rózsakertjét és a lelkek gyógyító templomát.

Tessék tessék, beszállás, a vonat hamarosan indul.

 Híres emberek akik hittek a reinkarnációban: 

Platón, Püthagorasz, Szókratész, Arisztotelész, Vergilius, Ovidius, Giordano Brúnó, Schelling, Leibnitz, Schopenhauer, Voltaire, Goethe, Lessing, Emerson, Walt Whitman, Jack London, Rainer Maria Rilke, Mark Twain, Arthur Conan Doyle, Edison, Kipling, Somerset Maugham, Victor Hugo, Lev Tolsztoj, Henrik Ibsen.

Könyvajánló a témában:

 

Letölthető

Bistey Zsuzsa - Vízöntőkori ujjászületés

 

Rendelhető: Könyv, könyvek

 

 

 

 

 

 

  

Letölthető:

Elisabeth Haich - Beavatás I.

Rendelhető: Libri könyváruház